Scenariul prin care FCSB și CSA Steaua s-ar putea coaliza: „S-ar putea întâmpla după promovare”

Scenariul prin care FCSB și CSA Steaua s-ar putea coaliza: „S-ar putea întâmpla după promovare”

Conflictul dintre FCSB și CSA Steaua continuă, iar controversele dintre cele două formațiuni par infinite la acest moment, moment în care FCSB nu este lăsată nici acum să își dispute meciurile de acasă pe noul stadion Ghencea.

Cele două echipe însă ar putea colabora în viitorul apropiat și ar putea forma o grupare redutabilă în fotbalul românesc.

Edi Iordănescu: ”FCSB ar trebui să joace în Ghencea, pe stadionul Steaua”

Cel puțin asta este părerea fostului prim ministru al României, Victor Ponta, cel care lansează ipoteza că Gigi Becali s-ar putea înțelege cu generalii de la CSA Steaua: „Mi s-ar părea un lucru extraordinar de bun ca FCSB să joace în Ghencea. Suntem steliști. Ce să facem dacă FCSB evoluează în Europa? În plus, Steaua este în Divizia B. Dacă niște minți luminate ar spune ceva – dar e greu cu Gigi – ar spune: joacă FCSB pe Ghencea acum. Când va promova Steaua, ori reușim și ne reunim ca pe vremuri, ori va juca doar Steaua! Dar, acum nu joacă nimeni. Totuși, vreau să văd Liga Națională, cupe europene pe acest stadion. Cearta nu prinde bine nimănui. Iar, pe mine, care pe 7 mai 1986 m-am dus pe jos până la Aeroportul Otopeni, nu mă poți pune să aleg”, a fost reacția lui Ponta pe acest subiect, el fiind invitat la televiziunea DigiSport, la emisiunea DigiSport Matinal.

ADVERTISING

FCSB se află pe locul secund în Liga 1, în timp ce CSA Steaua se află în eșalonul secund al României, dar nu are drept de promovare. Sâmbăta, steliștii au învins în deplasarea de la Hermannstadt, scor 1-0, prima înfrângere a sibienilor din acest sezon.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!