Disputa pentru folosirea stadionului din Ghencea continuă: „Atât de mulți bani are Armata? Nu e normal ca FCSB să nu joace acolo”

Disputa pentru folosirea stadionului din Ghencea continuă: „Atât de mulți bani are Armata? Nu e normal ca FCSB să nu joace acolo”

Un mesaj tranșant și categoric a venit în plină dispută între FCSB și CSA Steaua cu privire la dreptul de folosire al nou-renovatului stadion din Ghencea.

Cunoscutul impresar Victor Becali a comentat și el situația în care se află FCSB, care practic nu are un stadion de acasă, fiind nevoită mai nou să plece și de pe Arena Națională unde juca, întrucât acolo are loc un turneu de jocuri VIDEO, Dota 2.

Becali cere și el ca FCSB să aibă dreptul de a evolua în Ghencea, acolo fiind un stadion construit din bani publici: „Atât de mulți bani are Armata încât nu vrea să închirieze?! Nu e normal că FCSB să joace la Buzău! MApN e al României, stadionul e al României. Nu e doar al unei părți din România.

ADVERTISING

Dacă era un stadion privat, puteau să spună: - Nu vreau! - . Dar dacă nu e... Că și pe Arcul de Triumf zice nu știu cine că nu vrea să se joace fotbal. Fă tu, Federația de Rugby, stadion... Sunt răutăți! Când oamenii ajung în funcții se cred stăpâni. Dar funcțiile nu sunt permanente. E făcut din bani publici și dat în administrația CSA Steaua. Dar asta nu înseamnă că nu poate să joace altcineva”, a sunat declarația făcută de Victor Becali pentru DigiSport, în cadrul emisiunii DigiSport Matinal.

SPECIAL | Imagini spectaculoase cu noul stadion "Steaua". Arena e gata de inaugurare

Edi Iordănescu a anunțat vineri care sunt soluțiile pentru FCSB în aceste condiții și a numit cele două stadioane la care echipa sa poate apela pentru jocurile de acasă: „E greu, pentru că trebuie să găsim soluții. Acasă e cel mai bine, adică în București, dar dacă va trebui să plecăm, atunci trebuie să facem alegerea corectă. Sunt șanse să jucăm la Giurgiu, la Buzău, încă tatonăm variantele. Cel mai mult mă interesează suprafața, vreau să fie una de calitate”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Steaua a inaugurat noul stadion din Ghencea cu o victorie categorică

FCSB nu a putut juca pe Ghencea în acest week-end din cauza faptului că acolo s-a disputat un meci de rugby între CSA Steaua și CSM U Cluj, meci de rugby însă, important de menționat, în care gazdele trebuiau să fie cele de la Universitatea.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liga 2: U Cluj și Petrolul sunt lidere în clasament după primele rezultate de sâmbătă

Europa conduce Restul Lumii după prima zi din Laver Cup

Bilanț Covid: Un nou record - 7.676 de cazuri noi, 121 de decese, opt județe roșii

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!