Posibilă fuzionare între FCSB și CSA Steaua, dacă Gigi Becali vinde clubul suporterilor? ”UEFA și FIFA știu cine este Steaua!”

Posibilă fuzionare între FCSB și CSA Steaua, dacă Gigi Becali vinde clubul suporterilor? ”UEFA și FIFA știu cine este Steaua!”

Liderul galeriei celor de la FCSB, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord mai exact, a vorbit despre un plan care ar prevedea o posibilă fuzionare între cele două entități, FCSB și CSA Steaua, dacă într-adevăr Becali se ține de cuvânt și vinde clubul fanilor pentru 10 milioane de euro.

Latifundiarul din Pipera își menține oferta de a vinde clubul fanilor, dacă aceștia îi aduc o hârtie care să dovedească faptul că au suma de bani amintită mai sus.

Mustață spune, la rândul său, că există deja această sumă, există chiar un om de afaceri dispus să preia întreaga societate. Și mai mult, după această vânzare, liderul fanilor crede că este posibilă o cale de împăcare cu echipa Armatei.

”Echipa se va numi FCSB, Fotbal Club Steaua București. Vom prelua toate documentele, așa cum a preluat domnul Becali de la AFC Steaua. Vom prelua continuitatea, locul din Liga 1, coeficientul UEFA și palmaresul.

ADVERTISING

Palmaresul este aici, este un proces în procedură de recurs. UEFA și FIFA consideră că FCSB este Steaua. Suntem continuatorii fostei secții de fotbal a clubului Steaua, din 1947. Nu putem fuziona cu o echipă de stat și nu avem ce să cumpărăm de acolo. La CSA s-a câștigat numele și emblema, nimic altceva. S-a încercat prin Instanță anularea continuității, dar nu au reușit, nu s-a putut. Le-au dat doar numele și emblema, cea în șase colțuri, care este făcută de noi, cei din Peluza Nord. Ei au înființat o echipă de fotbal, nu au reînființat”, a declarat Mustață pentru televiziunea DigiSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

FCSB va evolua într-un meci important duminică seara, de la ora 20.15, derbiul din deplasare cu Universitatea Craiova, meci LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!