Presa britanică susține că există un interes al celor de la Liverpool pentru Ianis Stoica

Presa britanică susține că există un interes al celor de la Liverpool pentru Ianis Stoica

Presa din Anglia oferă o mare surpriză și susține că una dintre formațiile direct interesate să îl transfere pe Ianis Stoica de la FCSB în această iarnă ar fi chiar Liverpool.

După ce s-a discutat clar în ultimele zile despre o ofertă a lui Arsenal, dar și despre un interes al unor formații din Italia, cei de la Liverpool.com au scris despre asceniunea tânărului român, despre care spun că seamănă cu stil cu Mbappe și că s-ar potrivi cu ceea ce vrea Jurgen Klopp.

În ultimul meci de Liga 1, Stoica a oferit un gol și o pasă de gol în victoria lui FCSB cu Botoșani, scor 3-1: "Este foarte versatil, simțindu-se bine în toate cele trei poziții din atac, dar și la mijlocul terenului. Cu un lot subțire la mijloc, doar cu Mohamed Salah, Sadio Mane și Roberto Firmino, peste care trec anii, adolescentul ar putea ajuta la rezolvarea mai multor minusuri deodată", au scris englezii de la LFC.com.

ADVERTISING

Englezii laudă și fizicul fotbalistului de 18 ani, iar în ceea ce privește suma de transfer, aceasta nu ar trebui să fie o problemă pentru un colos ca Liverpool, după ce FCSB a cerut deja 10 milioane.

"Când un club din Premier League își dorește un talent dintr-o țară aflată pe locul 26 în clasamentul UEFA al coeficienților, nu există jucător netransferabil. Liverpool sau Arsenal ar putea găsi prețul corect, dacă vor dori să realizeze transferul."

ADVERTISING

Prima dată, de serviciile lui Stoica s-a interesat Galata, apoi a venit o știre legată de un interes al celor de la Monza, grupare patronată de Silvio Berlusconi.

Ianis Stoica este băiatul fostului mare fundaș stânga de la Steaua, Pompiliu Stoica.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!