Reproșurile făcute de Edi Iordănescu la adresa UEFA după eliminarea lui CFR Cluj din Europa League

Reproșurile făcute de Edi Iordănescu la adresa UEFA după eliminarea lui CFR Cluj din Europa League

Antrenorul formației CFR Cluj, Edi Iordănescu, a criticat UEFA după meciul cu Young Boys Berna.

Iordănescu spune că UEFA a greșit în momentul în care a delegat din nou o brigadă de arbitri din Franța, la fel cum s-a întâmplat și la ultimul meci cu ȚSKA Sofia.

"Simt că ni s-a făcut o mare nedreptate. Echipa a dat dovadă de foarte mult caracter, de personalitate, atitudine, a gestionat bine momentele de joc. Tot planul a mers extraordinar până în ultimul moment. Cred că decizia este total greșită, iar delegarea este total neinspirată. Am avut brigadă din Franța cu bulgarii, acum din nou brigadă din Franța. Nici gazdele nu au solicitat penalti la această fază. Nu m-au ajutat nici soluțiile pe care le aveam pe margine. Aș fi dorit să mai bag un fundaș central, să ne apăram în 5, dar Ciobotariu a avut probleme medicale și a fost la număr. Nu am avut un număr 6 să bag", a spus Iordănescu la Digi Sport.

ADVERTISING

CFR Cluj a fost eliminată din Europa League după ce a pierdut, scor 1-2, cu Young Boys, în ultimul meci din Grupa A. CFR a primit golul de 1-1 în prelungiri, după un penalti acordat cu o ușurință incredibilă. Ardelenii aveau nevoie de victorie pentru a se califica.

În minutul 89, arbitrul a acordat un penalti pentru o presupusă lovitură a lui Bălgrădean, care a fost și eliminat. Reluările au arătat însă că penaltiul a fost acordat cu o mare ușurință deoarece Bălgrădean a atins mingea. Nsame a marcat din penalti și CFR Cluj a ratat o șansă foarte bună. Ultimul gol a fost marcat de Gaudino în minutul 90+6 pe contraatac.

ADVERTISING

Pe final, nervii au cedat, iar Djokovic a fost și el eliminat după ce i-a spus arbitrului că este zero barat.

După acest rezultat, AS Roma și Young Boys merg în primăvara Europa League, iar CFR Cluj este eliminată.

Clasamentul final al Grupei A arată astfel: 1. Roma 13p, 2. Young Boys 10p, 3. CFR Cluj 5p, 4. TSKA Sofia 5p.

CFR Cluj se va concentra astfel doar pe campionat, după ce a fost eliminată și din Cupa României. Iar duminică o așteaptă derbiul cu FCSB.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇