Darren Cahill dezvăluie cine e omul care a schimbat-o complet pe Simona Halep

Darren Cahill dezvăluie cine e omul care a schimbat-o complet pe Simona Halep

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a vorbit despre provocările prin care a trecut sportiva noastră pentru a reuși să devină campioană de Grand Slam.

Darren a dezvăluit că Simona a fost nevoită să își schimbe complet mentalitatea, iar persoana care a ajutat-o a fost psihologul sportiv Alexis Castorri.

"Încrederea Simonei nu am câștigat-o direct, ci în ani. Una dintre marile probleme pe care le-a avea încă de când era tânără era să o ia pe calea ei, își vărsa frustrarea pe teren, lăsa meciurile să-i scape printre degete, meciuri pe care nu trebuia să le piardă. Am început să îi câștig încrederea, dar și eu eram o parte din problemă. I-am și spus uneori că poate nu eu o ajut, am făcut și un pas în spate.

ADVERTISING

A fost ceva pozitiv pentru ea, și-a dat seama de anumite lucruri, a cerut inclusiv ajutorul unui psiholog sportiv. Alexis a fost grozavă pentru Simona, ea l-a ajutat și pe Lendl. Pentru Simona, Alexis a fost ceva de-a dreptul minunat, a ajutat-o să se schimbe. Simona e foarte deschisă să devină o jucătoare și o persoană mai bună", a spus Darren Cahill la Dwayne's World.

De asemenea, Darren și-a adus aminte și de începuturile relației sale cu Simona.

"Trebuie să cunoști jucătorul, să îi câștigi încrederea, să-i vinzi povestea ta, să-i arăți ce vrei să îmbunătățești, să-i arăți planul. Toți antrenorii încearcă să devină mai buni, învățăm de peste tot, inclusiv din cricket sau fotbal australian", a mai spus Darren.

ADVERTISING

Alexis Castorri este considerată cel mai bun psiholog sportiv din lume și ședințele făcute cu Ivan Lendl l-au ajutat pe acesta să ajungă pe primul loc în clasamentul ATP.

De altfel, Ivan Lendl a dezvăluit ulterior în cartea sa că exercițiile personalizate realizate de Castorri l-au ajutat enorm.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!