Simona Halep, trasă de urechi de șefa tenisului feminin din Germania!

Simona Halep, trasă de urechi de șefa tenisului feminin din Germania!

Simona Halep este criticată de șefa tenisului feminin din Germaniei pentru lipsa de implicare în problemele actuale ale tenisului.

Barbara Rittner spune că primele două clasate în ierarhia WTA, Ashleigh Barty și Simona Halep, ar trebui să-și asume mai multe responsabilități.

Aceasta se aștepta ca Simona, Ashleigh și chiar Angelique Kerber să fi sărit în ajutorul tenismenelor clasate mai slab în ierarhia WTA și care au fost afectate de lipsa turneelor din cauza pandemiei de coronavirus.

Totodată, Rittner ar vrea ca tenismenele importante să susțină mai puternic propunerea lui Roger Federer pentru o fuziune între circuitele ATP și WTA.

ADVERTISING

"În circuitul feminin avem puține personalități care se împlică. Mă refer în special la Simona Halep și Ashleigh Barty, care sunt absente de la dezbateri, iar asta nu este eficient. Trebuie să înțeleagă că au o responsabilitate față de circuit. De asemenea, Angelique Kerber ar trebui să se facă auzită", a spus Barbara Rittner într-un interviu acordat în țara sa.

Barbara Rittner, acum în vârstă de 47 de ani, este o fostă tenismenă, care a câștigat 5 turnee în carieră (2 la simplu și trei la dublu), ocupând cel mai bun loc în ierarhia de simplu pe 1 februarie 1993, când s-a aflat pe poziția 24.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!