Presa internațională, despre avertismentul Simonei Halep către rivale

Presa internațională, despre avertismentul Simonei Halep către rivale

Presa externă comentează avertismentul pe care Simona Halep l-a lansat rivalelor, cu câteva săptămâni rămase până la startul noului sezon.

Ajunsă la 29 de ani, Simona Halep a anunțat că nu se gândește la retragerea din tenis, așa cum a făcut Caroline Wozniacki, care a pus racheta în cui la aceași vârstă.

"Simona Halep transmite un avertisment clar către noua generație", au titrat cei de la Essentially Sports după anunțul făcut de Simona Halep.

"Simona Halep este cu siguranță la anii pe care obișnuia să îi considere 'în vârstă'. Cu toate acestea, ea se bucură de o formă extraordinară în acest moment.

ADVERTISING

Datorită acestui caracter competitiv al jucătorilor, chiar și vârsta de 30 de ani o face să simtă ca va fi mult mai periculoasă pentru următoarea generație. Românca va reveni pe teren la Australian Open 2021 și, cu forma sa actuală, va începe cu siguranță ca una dintre favoritele pentru titlu", a mai scris sursa citată.

Recent, Simona a anunțat că va mai juca tenis pentru câțiva ani de acum înainte.

"La Shenzhen, când am văzut că sunt a doua ca vârstă după Kvitova m-am gândit că totul s-a schimbat. Este interesant să fii și în această poziție, dar mi-au mai rămas câțiva ani", a comentat Simona.

ADVERTISING

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!