Simona Halep face un gest superb

Simona Halep face un gest superb

Simona Halep a dezvăluit un gest superb pe care l-a făcut.

Sportiva noastră a dezvăluit că sprijină mai mulți tineri talentați pentru a ajunge tenismeni de performanță.

Simona spune că sprijinul îl acordă prin intermediul fostului său antrenor, Daniel Dobre, actualmente oficial al Federației Române de Tenis.

"Am ajutat, am simțit nevoia. Am discutat cu domnul Daniel Dobre pentru că el este cel mai potrivit om din tenis și am încercat să ajut cât am putut. Am încredere sută la sută, dacă el îmi spune ceva înseamnă că așa va fi", a spus Simona Halep la emisiunea 500 de apropo-uri.

ADVERTISING

Simona spune că nu exclude posibilitatea de a înființa o academie de tenis după ce se va retrage din tenis, însă a menționat că aceasta nu va fi una foarte mare.

"În momentul ăsta, nu știu dacă o să pot, dacă o să mai am energie să continui în tenis. O academie e posibil să o fac împreună cu cineva. E o idee pe care n-o resping, dar vreau să pun punctul pe i: ceea ce a făcut Gheorghe Hagi în fotbal eu nu o să pot să fac", a adăugat Simona Halep.

Ajunsă la 29 de ani, Simona nu are planuri pentru retragere. Ea vrea să mai joace cât timp va fi în elită și va lua în calcul retragerea doar după ce va ieși din top 10 WTA.

ADVERTISING

Simona se află de aproape 7 ani în top 10 WTA.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!