Antrenorul Simonei Halep le răspunde criticilor

Antrenorul Simonei Halep le răspunde criticilor

Antrenorul Simonei Halep, Artemon Apostu-Efremov, le-a răspuns celor care au criticat-o pe sportiva noastră după ce s-a retras de la turneele de la Palermo și US Open.

Simona a fost criticată vehement de organizatorii turneului de la Palermo după ce a decis să se retragă, în timp ce Boris Becker i-a reproșat absența de la US Open. De asemenea, au fost și fani care au criticat-o.

Totuși, Apostu-Efremov spune că Simona a luat deciziile înțelepte având în vedere contextul actual.

"Știu că a fost criticată pentru aceste lucruri, dar cred că fanii au înțeles că nu avea cum să facă toate aceste turnee. Ar fi fost prea mult să stea 2 luni în izolare. Ash Barty, numărul unu mondial, a ales să nu joace niciun turneu. Până la urmă, fiecare încearcă să ia deciziile care i se potrivesc.

ADVERTISING

Până la urmă, alegerile Simonei au fost bune, a avut o serie de 17 victorii. Cu trei turnee câștigate din 6 și cu pauză pe care a gestionat-o foarte bine, putem spune că a fost un an destul de bun", a spus Artemon Apostu-Efremov în emisiunea Așii Tenisului de la Digi Sport.

De asemenea, Apostu-Efremov a dezvăluit că la unele turnee măsurile nu au fost respectate, iar jucătoarele au stat în același hotel cu turiști.

"E o discrepanță între restricțiile stricte impuse jucătorilor și viața de cazarmă și ce se întâmplă în jurul lor. Jucătorii resimt această discrepanță", a mai spus Efremov.

ADVERTISING

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!