Ce scrie presa internațională după ce Simona Halep a fost testată pozitiv cu coronavirus

Ce scrie presa internațională după ce Simona Halep a fost testată pozitiv cu coronavirus

Presa internațională a relatat subiectul zilei în tenisul mondial: testul pozitiv cu coronavirus primit de Simona Halep.

Jurnaliștii de la Esentially Sports descriu vestea anunțată de Simona că fiind „foarte tristă”, mai ales pentru fanii care doreau să afle vești mai bune despre ea.

"Este cu siguranță o veste tristă atât pentru fani cât și pentru Halep. Fanii sperau să vadă mai mult de la jucătoarea în vârstă de 29 de ani. A admis însă că din fericire are doar simptome ușoare și că nimic nu este serios. Și-a convins fanii că nu sunt probleme, iar aceștia o așteaptă în curând pe teren", au comentat cei de la Essentially Sports.

ADVERTISING

Pe de altă parte, cei de la Tennis Head notează că Simona Halep este al treilea nume greu din tenisul feminin testat pozitiv.

"Simona Halep este cel mai recent star al tenisului testat pozitiv cu noul coronavirus, după Novak Djokovici și Grigor Dimitrov. Halep a participat ultima dată la Roland Garros, unde a fost învinsă de cea care a câștigat turneul, Iga Swiatek. Înainte de Roland Garros, românca a luat decizia de a se retrage de la US Open având îngrijorări legate de noul coronavirus", a scris Tennis Head.

ADVERTISING

Sportiva noastră a afirmat că s-a autoizolat și că își revine cu bine după ce a avut simptome.

„Vreau să știți că am fost testată pozitiv cu COVID-19. M-am auto-izolat acasă și îmi revin cu bine după ce am avut simptome ușoare. Mă simt bine, vom trece prin asta împreună”, a scris Simona pe Twitter.

Simona își reluase de scurt timp programul de antrenamente înaintea viitorului sezon.

Chiar dacă va sta în auto-izolare o perioadă, programul la turnee nu va fi afectat.

Sezonul din tenisul feminin e pe final, iar Simona nu s-a înscris în turneul de la Linz.

ADVERTISING

Astfel, Simona este așteptată să revină pe teren în luna ianuarie, în Australia.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!