Petra Kvitova dezvăluie cum a surprins-o Simona Halep

Petra Kvitova dezvăluie cum a surprins-o Simona Halep

Petra Kvitova a dezvăluit felul în care a fost surprinsă de Simona Halep.

Jucătoarea din Cehia afirmă că nu se aștepta că Simona Halep să fie învinsă de Iga Swiatek în optimile de la Roland Garros.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Am rămas surprinsă de înfrângerea Simonei Halep din meciul cu Swiatek. A fost o mare surpriză pentru mine. Știm cu toții cum joacă Simona pe zgură, cât de constantă este și ce bine se deplasează. Dar Iga a făcut un meci fenomenal, iar parcursul său a fost confirmat ulterior și de evoluția ulterioară de la Roland Garros”, a spus Petra Kvitova la postul O2TV.

Simona și Petra Kvitova au o relație strânsă de prietenie și discută constant chiar și când nu evoluează la turnee.

De altfel, relația de prietenie dintre cele două a fost evidențiată și de faptul că Simona a felicitat-o anul trecut, după ce jucătoarea din Cehia a întrecut-o în clasamentul WTA.

„Este grozav că avem o relație atât de bună. Mi-a trimis trei mesaje drăguțe în ultima perioadă”, mărturisea Petra Kvitova anul trecut.

Și Simona a vorbit tot timpul la superlativ despre Petra Kvitova, pe care a descris-o ca fiind nu doar o jucătoare de top, ci și o persoană foarte bună.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!