Francesca Schiavone explică de ce Simona Halep nu a câștigat mai multe turnee de Grand Slam

Francesca Schiavone explică de ce Simona Halep nu a câștigat mai multe turnee de Grand Slam

Fosta campioană de la Roland Garros, Francesca Schiavone, a explicat motivul pentru care Simona Halep are doar 2 turnee de Grand Slam în palmares.

Schiavone, care e o mare fană a Simonei, spune că anumite blocaje mentale au împiedicat-o pe româncă să aibă mai multe Grand Slam-uri în palmares.

"Simona Halep are un potențial imens, însă se blochează în anumite momente și nu a reușit să câștige toate Grand Slam-urile pe care ar fi putut să le câștige. Are o mobilitate foarte bună, se deplasează excelent, e precisă și calculată, dar, din păcate, în tenis mai apar și blocaje de acest gen. Oricum, constanța ei este admirabilă", a spus Francesca Schiavone la Festivalul din Trentino.

ADVERTISING

În urmă cu câteva săptămâni, Simona Halep a dezvăluit că italianca Francesca Schiavone a fost modelul său în tenis.

„A fost mereu o sursă de inspirație pentru mine, atât pe teren cât și în afara lui. Este o persoană grozavă și una dintre favoritele mele din circuit.

Am avut mereu discuții bune cu ea. De fapt, îmi lipsește în circuit. Întotdeauna a avut o stare de spirit bună și vreau să o felicit pentru că în urmă cu 10 ani a câștigat Roland Garros. Știu cât este de important. Să se bucure din plin de această aniversare pentru că merită”, a afirmat Simona Halep.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Titlul de la Roland Garros 2010 a fost cea mai bună performanță din cariera italiencei. Ea a mai ajuns în sferturile de finală la celelalte turnee de Grand Slam.

După retragerea din activitate, Francesca Schiavone a mărturisit că și-ar dori să o antreneze pe viitor pe Simona Halep.

Simona s-a arătat deschisă unei colaborări, însă momentan e pregătită de Darren Cahill.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!