Polonezii recunosc supremația Simonei Halep

Polonezii recunosc supremația Simonei Halep

Chiar dacă Simona Halep a fost învinsă de Iga Swiatek în optimile de la Roland Garros, polonezii recunosc faptul că sportiva noastră este cea mai bună jucătoare din lume în momentul de față.

„Simona Halep este cea mai bună jucătoare din lume”, spune Tomasz Wolfke, cel mai apreciat expert al tenisului din Polonia, într-un interviu pentru Sport.pl.

El afirmă că, având în vedere supremația Simonei Halep, cu atât mai importantă este victoria Igăi din meciul din optimile de finală.

"Meciul dintre Halep și Iga a fost unic. Ash Barty, lidera clasamentului WTA, nu a mai jucat de șase luni. În momentul de față, Simona Halep este cea mai bună jucătoare din lume! Simona a jucat bine cu Iga, dar a câștigat doar trei game-uri. Asta spune totul despre dimensiunea victoriei Igăi de la Paris. A câștigat complet meritat și senzațional. Nimeni nu se aștepta să o învingă pe Halep", a afirmat Tomasz Wolfke.

ADVERTISING

De asemenea, Wolfke a afirmat că, în momentul în care a văzut tabloul, se aștepta ca Swiatek să piardă la scor.

"Mă gândeam că o să fie la fel ca în 2019. Victoria ei de la Roland Garros este o surpriză incredibilă. E una dintre cele mai mari surprize din istoria sportului polonez", a adăugat Wolfke.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!