Iga Swiatek revine cu o nouă declarație la adresa Simonei Halep

Iga Swiatek revine cu o nouă declarație la adresa Simonei Halep

Jucătoarea poloneză Iga Swiatek a vorbit din nou despre Simona Halep, pe care a învins-o în optimile de la Roland Garros.

Noua campioană de la Paris a vorbit la superlativ despre Simona, spunând despre sportiva noastră că „este cea mai bună jucătoare pe zgură din lume”.

De asemenea, Swiatek a afirmat că victoria contra Simonei a făcut-o să realizeze că poate avea un parcurs spectaculos la Roland Garros.

„Contra Simonei am jucat perfect, perfect! Calitatea jocului a depășit orice așteptare pe care o aveam. Acela a fost momentul în care am început să simt și am mărit nivelul de la zi la zi. Tot timpul am simțit că pot juca la un nivel ridicat contra oricui, dar când am întâlnit-o pe Simona am realizat că chiar pot face asta.

Mi-am dat seama că nu mai trebuie să mă stresez prea tare. M-am axat pe muncă și nu pe rezultat. Rezultatul e doar un efect. Pe teren, contra Simonei, m-am gândit doar la tactică și la strategii. Simona e o jucătoare de top, pe zgură este cea mai bună din lume, are o deplasare excelentă în teren și faptul că am învins-o mi-a dat multă încredere”, a spus Iga Swiatek într-o conferință de presă susținută la Varșovia.

Iga Swiatek a câștigat meciul contra Simonei Halep cu 6-1, 6-2, aceasta fiind considerată în continuare una dintre marile surprize de la Roland Garros.

Ulterior, Swiatek s-a impus în finala de la Roland Garros după ce a învins-o pe Sofia Kenin.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.