Fața nevăzută a succesului: Simona Halep dezvăluie problemele cu care se confruntă

Fața nevăzută a succesului: Simona Halep dezvăluie problemele cu care se confruntă

Simona Halep a vorbit despre marile probleme cu care se confruntă.

Publicitate

Sportiva noastră spune că are de foarte mulți ani probleme la tălpile picioarelor, dar chiar și așa joacă la un nivel ridicat, în pofida durerilor existente.

Analiza meciurilor si ponturile specialistilor sunt pe GntTips

"Piciorul meu nu arată foarte bine, dar încerc să îl tratez cât se poate de mult. Mușchii din talpă sunt extrem de solicitați. Sunt foarte dureroase aceste probleme, am avut și o ruptură de 40%, pur și simplu n-am mai putut să merg. Am putut să joc, dar durerea a fost greu de gestionat. Culmea, nu știu cum, dar am și câștigat turneul. Deasupra piciorului am un os ieșit puțin și mereu am probleme când mă încalț. Este o problemă pe care o aud la mai mulți jucători", a spus Simona Halep pentru Asociația de Podiatrie.

Publicitate

De asemenea, Simona a dezvăluit că, de mai bine de un deceniu, poartă orteză de fiecare dată când joacă sau se antrenează.

"Acum 10-11 ani eram în străinătate și m-a luat durerea tendonului lui Ahile. Am făcut un test și de atunci am avut parte de orteze. Am folosit zi de zi. Atunci când merg am renunțat la ele pentru că vreau să merg mai comod, dar când fac efort le folosesc în permanență. Am jucat și fără ele pentru că le-am uitat și am avut dureri și am făcut febră musculară", a mai spus Simona.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!