Un fost tenismen român explică de ce a pierdut Simona Halep la Roland Garros: "Și-a dat seama că vine furtuna peste ea"

Un fost tenismen român explică de ce a pierdut Simona Halep la Roland Garros: "Și-a dat seama că vine furtuna peste ea"

Fostul jucător român Sever Dron, triplu finalist de Cupa Davis cu echipa României, a explicat înfrângerea suferită de Simona Halep în confruntarea cu Iga Swiatek, din optimile de la Roland Garros.

Sever Dron spune că Iga Swiatek a făcut un joc perfect și că Simona și-a dat seama că va pierde, deoarece poloneza lua mingile foarte rapid și nu o lăsa să-și facă jocul.

„Toată lumea a dat-o câștigătoare pe Simona, chiar și eu. Roland Garros a fost într-o situație foarte complicată. Simona a venit câștigătoare de la Roma, am fost impresionat de primele ei meciuri și am zis că gata, nu se mai poate întâmpla nimic. Și uite că apoi a venit această fată, Iga Swiatek, din Polonia… Această fată a jucat în primul rând fără complexe.

Nimeni nu mai are complexe, nimeni nu mai spune că vreau să ajung în prima sută, toate vor cât mai sus. Când intri în jocul Simonei, nu poți să ieși de acolo, dar această poloneză nu a lăsat-o deloc să joace. A atacat mingea cât mai repede. Și-a dat seama că a venit furtuna și că nu are ce să facă. Eu cred că o să găsească soluții și va reveni. Am încredere maximă în ea. Iar la poloneză nu a fost o întâmplare că a bătut-o pe Simona”, a spus Sever Dron la Gsp Live.

Amintim că Simona Halep a fost eliminată de Iga Swiatek în optimile de la Roland Garros după ce a pierdut cu 6-1, 6-2.

Pentru sportiva noastră acesta a fost ultimul turneu disputat în acest an.

În urma acestui rezultat, Simona va încheia anul pe locul 2 în clasamentul WTA.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.