Simona Halep prezintă momentul care i-a schimbat viața

Simona Halep prezintă momentul care i-a schimbat viața

Simona Halep a vorbit despre momentul care consideră ea că i-a schimbat viața.

Tenismena noastră spune că finala jucată în 2014 la Openul Franței a adus-o în lumina reflectoarelor.

"În 2014, tenisul mi-a schimbat viața. Am jucat prima mea finală de Grand Slam la Openul Franței. Nimeni din România nu mai ajunsese într-o finală de Grand Slam din 1978. Emoțiile au explodat și toată lumea avea mari speranțe pentru viitorul meu. Au început să creadă că pot câștiga un Grand Slam. Am devenit populară peste noapte. Oamenii m-au recunoscut pe străzi și mi-au cerut poze și autografe. Aceasta a fost o mare schimbare și a fost greu de gestionat, dar am învățat multe lucruri în acest timp. Am încercat să mă bucur de atenție, dar a fost stresant, deoarece a fost nevoie de multă energie. Nu am vrut să-mi pierd atenția asupra carierei mele. Am încercat să găsesc un echilibru. Am fost generoasă și deschisă cu fanii, dar am rămas concentrată pe munca grea necesară pentru a obține rezultate pe teren.

La început am simțit că trebuie să arăt lumii că pot continua să câștig. Acest sentiment m-a motivat să mă îmbunătățesc în fiecare zi, dar îmi era mereu în minte. În ultimii ani, am îmbunătățit modul în care mă ocup de aspectele negative și pozitive ale presiunii. Îmbrățișez presiunea după o mare victorie. Mă confrunt cu presiunea și încerc să nu-mi bazez viața de tenis pe succes. Vreau să câștig meciuri și turnee, dar am învățat că nu trebuie să pui succesul pe primul loc. Cel mai important lucru este munca grea. Dacă dai sută la sută, nu ai motive de regret. Nu m-am speriat niciodată de eșec. Dacă nu reușești, nu ai fost suficient de bun, așa că trebuie să muncești mai mult"

Simona Halep, pentru Behind The Racquet
ADVERTISING

În finala disputată în 2014 la Roland Garros, reprezentanta noastră a fost învinsă de Maria Sharapova, scor 4-6, 7-6 (5), 4-6.

5 finale de Grand Slam a disputat Simona până în acest moment, două câștigate (Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019) și trei pierdute (Roland Garros 2014 și 2017 și Australian Open 2018).

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!