Simona Halep dezvăluie cum a fost interzisă în trecut de Federația Română de Tenis: "Mi s-a comunicat că nu mai am voie să mă antrenez"

Simona Halep dezvăluie cum a fost interzisă în trecut de Federația Română de Tenis: "Mi s-a comunicat că nu mai am voie să mă antrenez"

Simona Halep a dezvăluit în premieră cum a fost interzisă de Federația Română de Tenis la Centrul Național.

Sportiva noastră a mărturisit că, în 2011, a primit interdicția de a se mai antrena la Centrul Național de Tenis.

Simona spune că FRT a luat această decizie din cauza faptului că nu a putut juca în Fed Cup în acel an din cauza unei accidentări.

"Am avut și momente mai puțin bune cu Federația și o să menționez pentru prima dată în viața mea. În 2011, când am jucat turul 3 pentru prima dată în viața mea la un Grand Slam, la Australian Open, trebuia să vin în februarie să joc în Fed Cup. Am făcut ruptură la abdomen și am anunțat dinainte că nu o să pot să particip și mi s-a comunicat că nu mai am voie să mă antrenez la Centrul Național de Tenis.

ADVERTISING

Au fost momente foarte grele pe care le-am ținut în mine, nu am vrut să vorbesc despre asta, dar a venit momentul să le spun pentru că m-au afectat. Eu nu am cerut nimic niciodată de la Federație pentru că am avut susținere. Mi-a plăcut să joc Fed Cup, mi-am dat sufletul și mi-am dorit să câștigăm Cupa. Eu sunt împăcată că de fiecare dată am dat tot ce am putut", a spus Simona Halep într-o discuție cu Andi Moisescu pe YouTube.

În 2011, Federația Română de Tenis era condusă de Ruxandra Dragomir.

În februarie 2011, Simona Halep ocupă locul 61 în clasamentul WTA.

ADVERTISING

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!