Singura neclaritate pe care Simona Halep o are înainte de Australian Open

Singura neclaritate pe care Simona Halep o are înainte de Australian Open

Testată pozitiv cu noul coronavirus, Simona Halep se gândește deja la turneele din 2021.

Antrenorul sportivei noastre, Artemon Apostu-Efremov, a dezvăluit că în acest moment Simona tinde să participe la competiția de la Melbourne, însă doar dacă autoritățile vor fi de acord să nu o bage în carantină strictă, fără să se poată antrena.

"Singura neclaritate este cum se vor desfășura aceste 14 zile de carantină. Dacă se duce 14 zile și nu se antrenează, efectiv se duce degeaba. Dacă vor exista posibilități, probabil va fi o variantă plauzibilă în care vor merge", a spus Artemon Apostu-Efremov în emisiunea Așii Tenisului de la Digi Sport.

ADVERTISING

Cu vești despre situatia de la Australian Open a venit si Darren Cahill. El a mentionat ca o decizie nu a fost luata, dar se poarta discutii.

„Se va întâmpla ca la New York. Trebuie să te izolezi în hotel 24 de ore până primești un test negativ, iar apoi stai în hotel și mergi la centrul de tenis. Practic, stai într-o bulă. Tennis Australia încearcă să facă această bulă și discută cu Guvernul", a spus Darren Cahill la Sen Radio.

Australian Open 2021 este programat să înceapă pe 18 ianuarie, iar Simona a anunțat că va participa dacă nu va fi băgată în carantină 14 zile.

ADVERTISING

Anul acesta, Simona a ajuns în semifinale la Australian Open.

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep! Citește și:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!