Ce a remarcat Adrian Mutu la Ianis Hagi după retrogradarea la naționala de tineret

Ce a remarcat Adrian Mutu la Ianis Hagi după retrogradarea la naționala de tineret

Selecționerul echipei naționale de tineret, Adrian Mutu, a dezvăluit că a remarcat că Ianis Hagi a fost la fel de implicat și după ce a fost retrogradat la naționala de tineret.

Mutu spune că nu a avut nicio problemă în a-l convinge pe Ianis să joace la tineret, chiar dacă venea de la naționala mare.

Din acest motiv, Mutu a fost foarte mulțumit de comportamentul lui Ianis.

"Cu Ianis am vorbit, pentru mine era o oportunitate importantă. Un jucător de calibrul lui, la nivelul U21, cântărește mult prin valoarea pe care poate să o aducă. Am vorbit cu el, i-am spus că mă gândesc să îl convoc, dar că am nevoie de el doar dacă e 100%.

ADVERTISING

Ianis a fost foarte deschis, a zis că se bucură să vină să ajute. A spus că pentru el nu contează dacă e naționala mare sau mică. E un băiat profesionist, la fel că ceilalți. Am parte de jucători profesioniști, dau impresia că sunt altceva prin felul în care se antrenează, fiecare are câte un program de la echipa de club pe care îl respectă. Cred că această generație va fi foarte bună pe viitor dacă reușim să o gestionăm cum trebuie", a spus Adi Mutu, conform Sport.ro.

Ianis a fost titular în partida cu Danemarca, în urma căreia naționala de tineret s-a calificat la Campionatul European.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇