Reacția lui Klopp după ce Liverpool a pierdut finala Ligii Campionilor: "Am avut 23 de şuturi spre poartă"

Reacția lui Klopp după ce Liverpool a pierdut finala Ligii Campionilor: "Am avut 23 de şuturi spre poartă"

Antrenorul echipei Liverpool, Juergen Klopp, a felicitat echipa Real Madrid pentru câştigarea trofeului Ligii Campionilor, sâmbătă seara, după disputarea finalei dintre cele două formaţii, arătând că echipa sa ar fi putut juca mai bine atunci când a avut posesia în apropierea porţii madrilene.

„Am avut 23 de şuturi spre poartă, din care 9 pe spaţiul porţii, este un număr foarte bun pentru o finală, dar mingea trebuie să treacă linia, asta am ratat. (Portarul Madridului) Thibaut Courtois este omul meciului, asta spune totul, a avut intervenţii salvatoare. Ne-a lipsit golul, aşa e, trebuie să accepţi, e greu de înghiţit, dar asta este (…) Am avut momentele noastre, ce să spun? Dacă mingea ar fi trecut linia… Felicitări lui Real Madrid şi sigur ne vom revedea”, a spus Klopp, scrie AFP.

ADVERTISING

El a adăugat că posesia a fost 50-50 în posesie, dar nicio statistică nu poate ţine loc de gol.

"Ei au marcat un gol, noi nu. Aceasta este cea mai simplă explicaţie. Respect pentru Real. Am fi putut juca mai bine în ultimii treizeci de metri. Am făcut lucruri bune, dar nu a fost de ajuns. (...) Am avut un joc bun, dar când pierdem cu 1-0, trebuie să recunoaştem că nu am jucat suficient de bine. Le-am spus jucătorilor că mă simt mândru. Aceşti băieţi au avut un sezon remarcabil. Am pierdut două competiţii (Premier League pentru un punct şi C1) la un gol. Duminică, la Liverpool, vom sărbători sezonul încheiat, care a fost deosebit'', a mai spus Klopp.

ADVERTISING

Real Madrid a cucerit trofeul Ligii Campionilor la fotbal după ce a învins-o pe Liverpool cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, în finala desfăşurată pe Stade de France din Saint-Denis.

Real Madrid şi-a trecut în palmares al 14-lea său trofeu în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi, graţie golului marcat de brazilianul Vinicius Junior (59).

Acesta a fost singurul şut pe poartă al madrilenilor, care s-au remarcat prin pragmatism în acest sezon al competiţiei, eliminându-le în drumul spre finală pe PSG, Chelsea şi Manchester City după reveniri incredibile. Cel mai bun om al meciului a fost fără îndoială portarul belgian Thibault Courtois, imbatabil în faţa lui Liverpool.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇