Cum explică UEFA startul întârziat al finalei Ligii Campionilor

Cum explică UEFA startul întârziat al finalei Ligii Campionilor

UEFA a venit cu o explicație pentru amânarea startului finalei Ligii Campionilor dintre Liverpool și Real Madrid.

Finala a început cu o întârziere de aproximativ 40 de minute din cauza fanilor care s-au prezentat la stadion cu bilete false, susține UEFA.

"În perioada premergătoare jocului, turnicheţii din zona de acces a suporterii celor de la Liverpool au fost blocaţi de mii de suporteri care au cumpărat bilete false.

Acest lucru a creat o aglomeraţie de fani care încercau să intre. Drept urmare, startul meciului a fost amânat cu 35 de minute pentru a permite accesul cât mai multor fani cu bilete autentice.

ADVERTISING

Pe măsură ce numărul suporterilor din afara stadionului a continuat să crească după startul meciului, poliţia i-a dispersat cu gaze lacrimogene şi i-a îndepărtat de stadion.

UEFA este solidară cu cei afectaţi de aceste evenimente şi va continua să analizeze urgent aceste aspecte împreună cu poliţia, cu autorităţile franceze şi cu Federaţia Franceză de Fotbal", se arată într-un comunicat al forului european.

Finala dintre Liverpool și Real Madrid s-a jucat sâmbătă seara pe stadionul Stade de France din Paris și a fost câștigată de iberici cu 1-0, după un gol marcat de Vinicius, în minutul 59.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇