Ofertă spectaculoasă pentru Sorana Cîrstea după ascensiunea din ultima perioadă

Ofertă spectaculoasă pentru Sorana Cîrstea după ascensiunea din ultima perioadă

Sorana Cîrstea primește o ofertă spectaculoasă după ce în ultima perioadă a înregistrat o ascensiune spectaculoasă.

Federația Română de Tenis îi va propune Soranei să revină în echipa de Billie Jean King Cup a României, conform surselor SpotMedia.ro.

Demersul FRT va fi făcut în așa fel încât Sorana să poată reprezenta România la Jocurile Olimpice din această vară de la Paris.

Pentru ca Sorana să fie eligibilă, ea trebuie să accepte convocarea pentru partida cu Ucraina, programată pe 12 și 13 aprilie.

ADVERTISING

Apoi, dacă Sorana va accepta, FRT va trebui să obțină o derogare, având în vedere că nu are două partide pentru naționala României.

FRT l-a desemnat pe Horia Tecău să poarte discuțiile cu Sorana în speranța că o va convinge să rămână. În trecut, Tecău a mai încercat să o convingă pe Sorana, dar fără să aibă succes.

Sorana este pe locul 26 în clasamentul pentru Jocurile Olimpice și este, practic, calificată. Are însă nevoie de o prezență în aprilie la Billie Jean King Cup pentru a putea juca la Jocurile Olimpice.

ADVERTISING

Jucătoarea noastră s-a retras din echipa la finalul anului 2018, susținând că dorește să se concentreze doar pe cariera de simplu.

Sorana are un bilanț de 16 victorii și 13 înfrângeri în meciurile disputate pentru România (11-6 la simplu).


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇