Presa internațională, despre verdictul TAS în cazul de dopaj al Simonei Halep: "Curând"

Presa internațională, despre verdictul TAS în cazul de dopaj al Simonei Halep: "Curând"

Presa internațională a făcut o precizare importantă despre verdictul pregătit de TAS în cazul de dopaj al Simonei Halep (32 de ani).

Într-un articol în care a făcut cronologia evenimentelor importante din cazul de dopaj al Simonei Halep, presa internațională a precizat că verdictul din partea TAS poate sosi „curând”.

"Arbitri TAS încearcă să ajungă la un verdict în curând", scrie site-ul tennisuptodate.com, în articolul cu datele importante din cazul de dopaj al Simonei Halep, din august 2022 și până în prezent.

ADVERTISING

"Cei trei arbitri intră deja în a treia săptămână de când analizează cazul în căutarea unui verdict, după toate audierile. Decizia TAS va avea un impact foarte important în privința carierei Simonei Halep și în privința sportului", mai scrie sursa citată.

Simona Halep așteaptă acum un verdict din partea TAS, după ce a fost audiată în perioada 7-9 februarie 2024 la Lausanne. Sportiva a contestat suspendarea de 4 ani primită din partea TAS și Sports Resolutions, ca urmare a testului pozitiv la roxadustat și a faptului că i-au fost depistate nereguli în pașaportul biologic.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!