Omul de încredere al Serenei Williams o apără pe Simona Halep, dar dă de pământ cu Mouratoglou: ”Vouă vi se pare corect?”

Omul de încredere al Serenei Williams o apără pe Simona Halep, dar dă de pământ cu Mouratoglou: ”Vouă vi se pare corect?”

Un fost „sparring partner” al Serenei Williams, mai nou un foarte căutat antrenor al tenisului feminin, îl atacă dur pe Patrick Mouratoglou, fostul tehnician al Simonei Halep, care și-a recunoscut responsabilitatea în scandalul de dopaj în care este implicată campioana noastră.

Vorbim de Aleksandar „Sascha” Bajin (39 de ani), cel care le-a antrenat în circuit deja pe Naomi Osaka, Kristina Mladenovic, Dayana Yastremska și Karolina Pliskova, cere o pedeapsă drastică pentru cei care au dopat-o pe româncă. Omul care și-a început cariera doar ca „sparring partner” pentru jucătoare precum Serena Williams, Vika Azarenka sau Sloane Stephens se alătură și el numelor grele din tenisul mondial care îi iau apărarea Simonei Halep în scandalul de dopaj. Alături de Serena Williams a stat 8 ani încheiați, colaborând în această perioadă și cu Mouratoglou.

ADVERTISING

El a urmărit recent un podcast al lui Andy Roddick în care a fost invitată Kim Clijsters, legendara jucătoare belgiană de tenis. Cei doi i-au luat și ei apărarea Simonei și au dat de pământ cu același Mouratoglou: „Pentru mine, cel mai mare steag roșu este staff-ul! Îmi este foarte greu să accept că nu se ia nicio măsură în privința echipei, ci doar a sportivului”, a spus Clijsters.

Referindu-se la această declarație, Bajin puncta pe X, fostul Twitter: „Cred că Kim vrea să puncteze ceva aici. Am aceeași părere ca ea referitor la antrenorii care le oferă jucătorilor suplimente. Credeți că este corect ca doar jucătorii să suporte consecințele? Voi ce credeți?”, a scris fostul „sparring partner” al Serenei Williams, pe rețeaua de socializare mai sus amintită.

”Sunt curioasă ce se va întâmpla pe viitor cu WTA, pentru că tot apar antrenori care vor să controleze tot ce se întâmplă cu o jucătoare, iar ăsta este un semnal de alarmă. Îmi pare foarte rău pentru ce se întâmplă cu Simona, dar, din nou, nu cunoaștem întreg adevărul. Sper că a putut să se apere la TAS”, a mai spus Kim Clijsters la podcastul Served with Andy Roddick.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Amintim că Simona Halep a fost audiată în perioada 7-9 februarie la TAS, unde a contestat suspendarea de patru ani dictată de ITIA și Sports Resolutions împotriva sa. Acum, sportiva din Constanța așteaptă verdictul final din partea tribunalului elvețian.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!