Notele primite de Dennis Man și Valentin Mihăilă după meciul cu Inter

Notele primite de Dennis Man și Valentin Mihăilă după meciul cu Inter

Dennis Man și Valentin Mihăilă au jucat câte o repriză în meciul dintre Parma și Inter, insă cei doi fotbaliști români n-au avut mari realizări.

Publicația italiană Tuttomercatoweb.com l-a notat cu 6 pe fostul jucător al lui FCSB, în timp ce fotbalistul adus de Parma de la Universitatea Craiova a primit nota 5.5 pentru prestația de joi seara.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

despre Man:

"Primele 20 de minute foarte intense pentru român, în primul său meci ca titular în Serie A. Sacrificiu și imprevizibilitatea, cu care a pus-o în dificultate pe Inter. A suferit însă o cădere violentă și s-a lovit la cap, iar după acest episod și-a pierdut strâlucirea, fiind înlocuit la pauză."

despre Mihăilă:

"A atacat cu capul în pământ, încercând să rezolve de unul singur acțiunile. Nu a arătat prea bine."

Inter s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la Parma, din cadrul etapei a 25-a a primei ligi de fotbal din Italia.

Pentru "nerazzurri" a marcat Alexis Sanchez, în minutele 54 și 62, în timp ce golul gazdelor a fost reușit de Hernani, în minutul 71.

Dennis Man a început meciul ca titular, dar a fost înlocuit la pauză chiar cu Valentin Mihăilă.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!