Edi Iordănescu dezvăluie de ce nu îl folosește deloc pe Sigurjonsson

Edi Iordănescu dezvăluie de ce nu îl folosește deloc pe Sigurjonsson

Antrenorul echipei CFR Cluj, Edi Iordănescu, a dezvăluit motivul pentru care nu l-a folosit deloc pe islandezul Runar Mar Sigurjonsson, considerat cel mai important transfer făcut în această iarnă.

Iordănescu spune că islandezul a venit nepregătit și că a avut inclusiv probleme musculare.

În plus, el a anunțat că a făcut o înțelegere cu islandezul pentru a mai amâna debutul său.

„Este un jucător cu experiență, de echipă națională. A jucat o perioadă lungă, într-un campionat destul de dificil, ca și climă, ca și condiții de joc, iar acesta a evoluat numai pe terenuri sintetice. A venit cu ceva probleme, iar staff-ul medical a încercat să le gestioneze. Am fost într-o comunicare permanentă cu el și am convenit să avem răbdare, să îl luăm încet și să îl recâștigăm din punct de vedere medical. Nu a fost ceva grav, a avut probleme musculare. Acum se antrenează parțial cu echipa, nu este 100% implicat în intensitatea și adversitatea antrenamentelor.

ADVERTISING

Încercăm să construim o bază fizică bună, nu ne gândim să îl forțăm și să îl câștigăm cu un meci sau două mai repede ca să nu îl predispunem la accidentări. Când va fi bine din punct de vedere fizic, în proporție de 80%, atunci îi vom acorda câteva minute, ca să îl ajutăm și sper să ne ajute și el pe viitor” a declarat Edward Iordănescu la GSP Live.

Islandezul a jucat ultima dată la Astana, unde a bifat 26 de meciuri, în care a marcat de 8 ori.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇