CFR Cluj răspunde după memoriul făcut de FCSB la CCA

CFR Cluj răspunde după memoriul făcut de FCSB la CCA

CFR Cluj a răspuns după ce FCSB a depus un memoriu la CCA, prin care a cerut că arbitrii Istvan Kovacs și Catalin Popa să nu mai fie delegați la meciurile roș-albaștrilor.

Cei de la FCSB au invocat faptul că Istvan Kovacs ar fi dezavantajat-o în derbiul cu CFR Cluj, când nu ar fi acordat un penalti după un henț comis de Camora.

În replică, antrenorul Edi Iordănescu a declarat că Istvan Kovacs nu a greșit în acel meci, în condițiile în care înaintea hențului lui Camora a fost un fault în atac comis de Iulian Cristea.

ADVERTISING

În plus, Iordănescu susține că Istvan Kovacs aproape că a dezavantajat-o pe CFR Cluj în acel meci.

"Cu 5 secunde înainte de hențul lui Camora a fost faultul lui Cristea. Înainte de henț este un fault clar. Dacă face referire numai la acel moment, înseamnă că nu are altele. Acel meci CFR Cluj - FCSB, în care au reclamat arbitrajul lui Istvan Kovacs, noi am luat 10 galbene.

Aveam 7 cartonașe galbene la pauză, nu știam pe cine să scot mai repede. Poți să-l acuzi pe Kovacs de orice, dar nu de partipriuri cu CFR Cluj. Eu am simțit că, din dorința lui de a nu mai spune lumea că are ceva cu CFR Cluj, a fost tocmai la limită cu arbitrajul. Tocmai să demonstreze că nu are vreo legătură cu CFR Cluj", a spus Iordănescu la Gsp Live.

ADVERTISING

CFR Cluj a câștigat meciul la care FCSB a făcut referire cu 2-0.

Cele două echipe se vor întâlni din nou pe 19 martie.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇