Karolina Pliskova nu e de acord cu un gest făcut de Serena Williams la US Open

Karolina Pliskova nu e de acord cu un gest făcut de Serena Williams la US Open

Karolina Pliskova a afirmat că nu este de acord cu gestul Serenei Williams de a refuza să stea în hotel cu ceilalți sportivi participanți la turneele de la New York și US Open.

Pliskova spune că la fel de ușor te poți infecta și dacă stai într-o locuință separat, având în vedere că va trebui să comanzi mâncare.

"Nu m-am gândit să îmi închiriez o casă pentru aceste săptămâni. Avem parte de condiții bune la hotel. În plus, și dacă stai într-o casă, tot trebuie să-ți comanzi mâncare, așa că nu văd o mare diferență că stai în hotel sau într-o casă", a răspuns Pliskova într-o conferință de presa, când a fost întrebată cum i se pare gestul Serenei.

ADVERTISING

Americanca Serena Williams a refuzat să stea într-un hotel alături de ceilalți sportivi participanți la US Open, așa cum prevede protocolul sanitar.

În schimb, Serena a decis să își închirieze o locuință, spunând că se teme să stea alături de ceilalți sportivi.

„Nu am vrut să stau cu ei în hotel deoarece am probleme cu plămânii, așa că era un risc pentru mine. Dacă sunt singură pot să controlez mai bine lucrurile. Nu am nici măcar oameni care îmi fac curat. Realitatea este că am probleme de sănătate și trebuie să mă odihnesc bine ca să pot concura la New York”, a afirmat Serena Williams într-o conferință de presă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Din top 10 WTA vor participa la US Open doar Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Sofia Kenin și Serena Williams.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇