Investitori din SUA vor să intre în acționariatul Farului: "Ne-ar intersa. Gică Hagi face o treabă extraordinară"

Investitori din SUA vor să intre în acționariatul Farului: "Ne-ar intersa. Gică Hagi face o treabă extraordinară"

Farul Constanța, campioana României, ar putea avea investitori americani în acționariatul clubului.

Andres Blazquez, directorul general al italienilor de la Genoa – club care tocmai l-a vândut pe Radu Drăgușin la Tottenham -, a anunțat că gruparea din Serie A este interesată să investească la Farul.

Blazquez face parte dintr-un fond de investiții american, 777 Partners, cel care dețin Genoa și ar în portofoliu mai multe echipe din Europa. El a dezvăluit că poartă, deja de doi ani, discuții pentru a investi la clubul lui Gică Hagi.

ADVERTISING

"De doi ani am stabilit contacte, am primit referințe bune de la Răzvan Raț, cu care sunt prieten de zece ani. Și cu el m-am consultat când am decis să-l transferăm definitiv de la Juventus pe Drăgușin. El ne-a pus și în legătură cu Hagi.

Face o treabă extraordinară la Constanța cu Academia lui. Ne-ar interesa să intrăm în acționariatul Farului, așa am mai făcut și în alte țări, avem un portofoliu important.

La un club din București e mai greu să ajungem, dar suntem deschiși la colaborări", a spus Andres Blazquez, conform gsp.ro.

ADVERTISING

Standard Liege (Belgia), FC Red Star (Franța), Vasco da Gama (Brazilia) și Hertha Berlin (Germania) sunt celelalte cluburile unde 777 Partners deține controlul, alături de Genoa (Italia), mai scrie sursa citată.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!