Planul lui Hagi pentru FCSB, dat peste cap: Jucătorul vizat se opune

Planul lui Hagi pentru FCSB, dat peste cap: Jucătorul vizat se opune

Planul pe care Gică Hagi l-a pregătit pentru FCSB a fost dat peste cap.

„Regele” a propus conducerii FCSB să-l mute pe Florinel Coman din banda stângă în centru pentru a avea „un atacant cum România nu a mai avut”, dar jucătorul se opune.

"Am jucat atacant central, până la 17 ani doar asta am jucat. Când m-a luat domnul Hagi la echipa mare, atunci am jucat în lateral. M-a băgat puțin ca să mă integrez pentru că nu aveam forța necesară pentru poziția de vârf. Acum nu mai vreau să joc atacant. Dar dacă dau un randament în momentul de față în banda stângă, cred că dacă aș trece vârf, mi-ar lua din calități la momentul acesta. Ca să-mi schimb poziția, ar trebui să fac și antrenamente, să-mi simt din nou mișcările, sunt alte mișcări în centru față de bandă", a spus Florinel Coman, conform Gsp.ro.

ADVERTISING

Anterior, Gigi Becali a dezvăluit că Hagi i-a propus să-l mute pe Florinel Coman atacant central.

"I-am zis lui Gică 'Mai îmi trebuie un atacant, dă-mi un sfat că și așa tu nu te mai bați cu mine'. El mi-a zis că nu are cum să se bată cu mine acum. Mi-a zis așa 'Nu mai căuta atacant. Bagă-l pe numărul 7 atacant și vei vedea un atacant cum nu a mai fost în România!' Am mers la Coman la masă și am vorbit cu el. Mie mi-a zis să se antreneze puțin, să deprindă mișcări", a povestit Gigi Becali la ProSport Live.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Florinel Coman are cel mai bun sezon al carierei de când a venit la FCSB și a dat 9 goluri în prima parte a campionatului.

El a mai fost încercat pe acel post, însă a transmis staff-ului tehnic că nu își dorește să joace atacant.

Florinel Coman are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇