Gică Hagi propune o măsură radicală în cazul fotbaliștilor infectați cu noul coronavirus: "Să nu mai iasă haos"

Gică Hagi propune o măsură radicală în cazul fotbaliștilor infectați cu noul coronavirus: "Să nu mai iasă haos"

Gică Hagi a propus o măsură radicală în Liga 1 în cazul în care cluburile vor avea și în sezonul următor fotbaliști infectați cu noul coronavirus.

Regele spune că fotbaliștii care se vor infecta ar trebui amendați, iar dacă la anumite cluburi vor exista focare, acestea ar trebui să piardă meciurile cu 3-0 la masa verde.

"Am văzut că toată lumea vorbește de bani! Nu contează câți bani iei, poți să gestionezi și cu mai puțin! Ce jucăm? Se mai amână meciul? Mai stă jucătorul? Să se spună foarte clar! Protocolul să fie foarte clar, simplu și concis. Să nu mai iasă haos ca înainte! Plecăm la un campionat, dacă îl începi nu poți să-l oprești. Dacă se îmbolnăvește cineva, clubul poate să-l pedepsească!

ADVERTISING

Dar nu oprești campionatul! Campionatul se joacă! Am obligația să am 35-40 de jucători. Trebuie să joci. Nu se pot infecta toți, trebuie să responsabilizezi jucătorul. Dacă nu ai 13 jucători, pierzi meciul! Pierzi meciul, nu e problema mea! Mergem înainte și jucăm", a spus Gică Hagi la Telekom Sport.

De asemenea, Hagi a avut un mesaj și pentru Dan Petrescu. "Am vorbit cu el, este normal, l-am felicitat. Suntem foști colegi, avem mentalitate de învingători, iar la final este normal să îl feliciți pe cel mai bun", a completat Hagi.

ADVERTISING

Campionatul din Liga 1 a fost oprit fără ca toate meciurile să se încheie deoarece la mai multe echipe s-au înregistrat multe cazuri de coronavirus.

Cea mai gravă situație a fost la Dinamo, care a avut 5 meciuri mai puțin disputate. De asemenea, și Astra Giurgiu a avut 2 meciuri mai puțin disputate.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇