Emil Boc, despre rivalitatea dintre CFR Cluj și "U" - ce spune despre câștigarea titlului

Emil Boc, despre rivalitatea dintre CFR Cluj și "U" - ce spune despre câștigarea titlului

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit despre marea rivalitate fotbalistică din urbea pe care o conduce.

Emil Boc este un fan înfocat al lui U Cluj, dar spune că se bucură sincer pentru faptul că rivalii de la CFR au câștigat titlul.

"La fotbal, avem din nou campioana României la Cluj, să ne bucurăm de aceste lucruri mărunte care fac parte din viața noastră. (…) Am fost, sunt și voi fi un suporter al Universității Cluj, sunt membru fondator ca Primărie și voi asigura tot sprijinul logistic necesar să meargă pe drumul spre marea performanță, cu pași siguri, chiar dacă nu întotdeauna cu viteza dorită, dar merge în direcția corectă acest brand uriaș al Clujului", a spus Emil Boc, citat de Monitorulcj.ro.

ADVERTISING

"Dar, asta nu înseamnă că nu mă bucur ca primar și ca cetățean al acestui oraș de această reușită a clujenilor noștri dragi. Au mers, au câștigat acolo, pe terenul adversarului, e a treia oară consecutiv, din nou pune Clujul pe harta Europei. Să ne bucurăm de această reușită! Nu-mi propun să-i împac pe suporteri, să-i fac pe CFR-iști U-iști sau pe U-iști CFR-iști, dar în orașul ăsta este loc pentru toată lumea, să ne respectăm reciproc, să ne aplaudăm reușitele!", a mai spus Boc.

De asemenea, Emil Boc a vorbit și despre antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu.

ADVERTISING

"Am un respect total pentru omul Generației de Aur, Dan Petrescu, omul care ne-a scos în stradă la Campionatul Mondial din America alături de Hagi și toată echipa de aur. N-a fost așa de demult pentru ăștia cu părul alb, cea mai mare performanță din fotbalul românesc. Am un mare respect pentru antrenorul echipei campioane și pentru omul Dan Petrescu. Omul ăsta a făcut pentru Cluj cât nu știu cine poate să spună că a făcut, punând alături de echipă numele Clujului unde trebuie", a comentat Boc.

"Îl felicit public pentru atitudinea pe care a avut-o constant în această perioadă dificilă de criză, a stat în spital omul acesta, atât cât a trebuit, atât cât a cerut legea. N-a cerut nicio facilitate, nicio derogare, s-a comportat ca la carte, impecabil. Aduci echipa, acolo din spital, colaborând cu antrenorii, jucătorii, făcând strategia și o faci campioană, un lucru demn de respect!", a mai spus Boc.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇