CFR Cluj primește o veste excelentă din partea UEFA

CFR Cluj primește o veste excelentă din partea UEFA

CFR Cluj a primit o veste excelentă din partea UEFA.

Deși în presă apar informații potrivit cărora campioana României ar avea probleme financiare, conform surselor SpotMedia.ro situația nu este tocmai așa.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Astfel, surse din cadrul clubului CFR Cluj au dezvăluit pentru SpotMedia.ro că gruparea din Gruia a primit o veste excelentă din partea UEFA.

Campioana României a îndeplinit toate criteriile pentru respectarea fair-play-ului financiar și nu se mai află sub monitorizarea UEFA.

Din cauza problemelor din trecut, CFR Cluj s-a aflat sub stricta observație a UEFA în sezonul 2019/2020. Totuși, UEFA i-a informat pe oficialii din Gruia că din această vara lucrurile revin la normal.

În aceste condiții, CFR Cluj nu mai riscă amenzi sau o eventuală excludere din cupele europene.

În plus, surse din cadrul clubului mai afirmă și că situația financiară de la CFR Cluj este stabilă.

În ultimele zile, în presă au apărut informații conform cărora la CFR Cluj ar fi mari probleme financiare și că echipa ar avea datorii de ordinul milioanelor de euro. Acestea sunt însă către patronul Neluțu Varga și către firmele sale.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!