Conducerea lui CFR Cluj îi răspunde lui Damjan Djokovici, după dezvăluirile dureroase din lotul ardelenilor

Conducerea lui CFR Cluj îi răspunde lui Damjan Djokovici, după dezvăluirile dureroase din lotul ardelenilor

Antrenorul Dan Petrescu i-a răspuns lui Damjan Djokovici, după ce mijlocașul s-a plâns că fotbaliștii sunt neplătiți din luna martie.

"Am văzut ce a spus Djokovic despre datorii. În pandemie, nu e ușor nicăieri în fotbal. Trebuie să înțelegem că e o situație specială. Banii se vor lua. Nu există echipe în lumea asta care să nu aibă probleme", a spus Petrescu pentru Gsp.ro.

Damjan Djokovici a dezvăluit că la CFR Cluj sunt mari probleme în pofida faptului că echipa a devenit campioana României.

Deși echipa a fost în mare parte a sezonului pe primul loc și a reușit să câștige titlul, jucătorii de la CFR Cluj sunt neplătiți tocmai din luna martie, spre nemulțumirea lui Djokovici.

„Nu ştiu cine a promis ce, dar în primul rând cred că jucătorii trebuie să fie plătiţi. Noi nu suntem plătiţi din luna martie şi e ceva inadmisibil. Nu vreau explicaţii, vreau să văd banii în cont. Mai ales după ce am făcut anul acesta, cred că merităm şi noi respect”, a spus Djokovici pentru Telekom Sport.

De asemenea, Djokovici a afirmat că și-ar dori să plece de la CFR Cluj în această vară.

„Personal, sunt sub contract cu CFR Cluj şi cred că toată lumea ştie că la 30 nu mai ai mult de jucat. Dacă vine o ofertă mai bună, sportiv şi mai ales economic, CFR o să mă înţeleagă. Dar, momentan sunt jucătorul CFR-ului şi voi sărbători acest titlu”, a mai spus Djokovici.

Damjan Djokovici a revenit la CFR Cluj în 2017, după ce mai jucase în Gruia în sezonul 2013/2014.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro