FCSB, aproape să piardă în vară o țintă importantă de transfer: “Vrea mult peste ce se dă în România”

FCSB, aproape să piardă în vară o țintă importantă de transfer: “Vrea mult peste ce se dă în România”

FCSB este în căutarea unui jucător polivalent la mijlocul terenului, care să facă diferența în cupele europene din viitoarea stagiune competițională.

Iar o eventuală țintă se află chiar în Liga 1, de la o grupare cu care FCSB a mai făcut în trecut afaceri productive. E vorba de FCU Craiova, care îl poate pierde gratis pe mijlocașul ofensiv francez Yassine Bahassa, transferat în vara lui 2022. Contractul său cu oltenii expiră peste câteva luni.

Finanțatorul Adrian Mititelu a declarat deja că i-a făcut o ofertă tentantă de prelungire lui Bahassa, care cere oricum mult peste ceea ce se oferă în România din punct de vedere salarial: „E jucătorul nostru, ne bazăm pe el momentan. Nici n-am mai vorbit despre contract. Eu zic că oferta de la mine e destul de bună, dar eu cred că el așteaptă ceva de afară. Din România nu primește ofertă mai bună. A zis că are pretenții financiare pe care eu nu le pot… Sunt cu mult peste ce se dă în România. Eu cred că ce vrea el se poate da doar afară și probabil va găsi doar afară din vară. Până la urmă avem jucători talentați, care nu joacă, pentru că n-au loc. E bine dacă el în vară va pleca, că face loc altora care stau în anticameră și n-au cum să se evidențieze.

ADVERTISING

Mă interesa un contract cu el ca să pot lua ceva bani la vară, nu că l-aș fi văzut pe aici jucător de mare perspectivă. Are 32 de ani, mai are un an sau doi de vână. Cât va fi nevoie de el va juca. Eu m-aș bucura să prindă un contract bun în vară și să fie și el fericit”, a spus Adrian Mititelu la televiziunea Orange Sport.

Bahassa a bifat în acest sezon 23 de meciuri în Superliga și Cupa României pentru Craiova, marcând de 3 ori și oferind și trei pase decisive. În total, francezul a înscris 8 goluri și a oferit 11 pase decisive în 65 de meciuri jucate.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!