Francezul din Superliga disputat de Rapid și FCSB a semnat cu o nouă echipă

Francezul din Superliga disputat de Rapid și FCSB a semnat cu o nouă echipă

Fostul jucător al celor de la FC Botoșani, francezul Virgile Pinson a semnat cu armenii de la FC Noah după ce și-a reziliat contractul cu lanterna roșie din clasamentul României.

Extrema dreaptă din Franța Pinson, jucător dorit insistent de rivalele FCSB și Rapid, s-a înțeles cu armenii de la Noah, locul 2 din Armenia, la trei puncte distanță de liderul Alashkert după 22 de etape.

Jucătorul de 28 de ani venise la Botoșani în vara lui 2022, având în CV-ul său grupări precum Limoges, Antalyaspor, Reims, Quevilly Rouen sau Lokomotiv Sofia.

ADVERTISING

El a fost remarcat mai mult prin scandalul de pariuri în care a fost implicat, el recunoscând la un meci de Superliga cu Sepsi, scor 2-5, că a pariat că va lua un cartonaș galben.

Armenii de la Noah i-au oferit un contract valabil până la sfârșitul lunii iunie, cu posibilitate de prelungire pentru jucătorul cu 17 meciuri în Liga 1, în care a bifat un gol și o pasă de gol, scrie Fanatik.

Atacantul crescut în Academia lui Le Havre mai avea contract până la finalul campionatului cu Botoșani, dar până la urmă părțile au ajuns la un acord pentru o reziliere amiabilă. Pinson este cotat în prezent la 300.000 de euro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!