Florin Răducioiu, schimbare radicală de atitudine în cazul Radu Drăgușin. Vrea să intervină pe lângă antrenorul lui Tottenham

Florin Răducioiu, schimbare radicală de atitudine în cazul Radu Drăgușin. Vrea să intervină pe lângă antrenorul lui Tottenham

Florin Răducioiu, fosta legendă a Generației de Aur în România, are o schimbare radicală de atitudine în scandalul cu Radu Drăguşin, fundașul lui Tottenham.

Fostul mare internațional de 53 de ani, fost component și el al lui Spurs, în anii 90′, are o propunere inedită în cazul lui Radu Drăgușin. Fundașul central român a fost lăsat din nou pe banca de rezerve, pentru a treia oară la rând, în victoria lui Tottenham cu Crystal Palace, scor 3-1.

Răducioiu spune că e dispus să meargă în Anglia pentru a-l înfrunta pe antrenorul Ange Postecoglu, chiar dacă în declarațiile precedente l-a atacat de multe ori pe fundașul român, spunând despre el că nu are un stil elegant de a juca fotbal și nu numai: „E foarte greu pentru Radu. Eu am fost în Anglia şi din păcate am jucat puţin, pentru că nu a fost un campionat pentru calităţile mele, nu m-am regăsit, pur şi simplu a fost foarte complicat. Am eşuat, am stat şase luni. În cazul lui Radu Drăguşin este total diferit. A ştiut foarte bine unde merge. Aceşti doi jucători (n.r.: Romero și Van de Ven), în acest sistem pe care îl joacă antrenorul lui Tottenham, sunt doi jucători fantastici. Astăzi, până şi Romero a dat gol. Este un jucător extraordinar, aşa de puternic, rapid şi precis în pase. Nu va fi simplu pentru Radu Drăguşin, pentru că are în faţă doi jucători fantastici.

ADVERTISING

Îl întreb pe antrenor, la următorul meci la Londra: «Sunt Florin Răducioiu, nu ziarist. Referitor la conaţionalul meu, pe care îl stimez foarte mult, când credeţi că poate juca jucătorul nostru, în perspectiva Campionatului European care ne aşteaptă?» şi să vedem ce va spune”, a spus Florin Răducioiu, pentru televiziunea Prima Sport.

Ultima dată când Drăgușin a pătruns pe teren pentru Spurs a fost abia pe 3 februarie, atunci când a intrat pe teren în minutul 89 al meciului din deplasare cu Everton, terminat la egalitate, scor 2-2.

ADVERTISING

El a fost cumpărat de Tottenham de la gruparea italiană Genoa pentru suma de 30 de milioane de euro, în această iarnă, fiind cel mai scump fotbalist român transferat all-time.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!