Meci cu decizii scandaloase în Valencia - Real Madrid. Oaspeții au marcat golul victoriei, dar arbitrul deja fluierase finalul (Video)

Meci cu decizii scandaloase în Valencia - Real Madrid. Oaspeții au marcat golul victoriei, dar arbitrul deja fluierase finalul (Video)

Valencia – Real Madrid a fost un meci cu multe decizii de arbitraj scandaloase, meci terminat în minutul 90 plus 9 cu un gol marcat de madrileni, însă anulat de arbitrul Manzano căci fluierase deja finalul partidei..

În etapa 27 din La Liga, Valencia a condus cu 2-0 pe Mestalla, la capătul primei jumătăți de oră, după două gafe uluitoare în defensiva fostei campioane a Europei, care a primit goluri banale de la Duro și Yaremchuk.

Vini Junior a mai spălat rușinea primei părți cu un gol marcat în prelungirile primei reprize. Tot Vinicius a egalat în minutul 76, când a fost din nou în locul potrivit la momentul potrivit, reluând cu capul în plasă din 2 metri mingea centrată de Diaz.

ADVERTISING

Finalul de meci a fost incredibil. În minutul 86, Tchouameni i-a produs o accidentare îngrozitoare lui Mouctar Diakhaby, după ce la o lovitură liberă a lui Real a căzut în careul advers direct pe piciorul jucatorului din Guineea, fără să ia cartonaș roșu. Acesta a fost scos pe targă după minute în șir în care a urlat de durere și a fost transportat de urgență la spital.

În minutul 99, al nouălea de prelungiri, Jude Bellingham a reluat în plasă cu capul din centrarea lui Diaz, însă golul nu a contat, căci centralul Gil Manzano a fluierat finalul meciului chiar când balonul plutea spre britanic. A fost un scandal imens, cu toți jucătorii lui Real protestând vehement la adresa arbitrului, care l-a și eliminat pentru proteste pe mijlocașul englez.

Ne aducem aminte că un episod similar a avut loc în 2005 la un meci Marseille - Dinamo, în grupele Cupei UEFA, când OM a învins cu 2-1, însă, dinamoviștii marcau în ultima secundă prin Chihaia, moment însă în care deja arbitrul spaniol Rodriguez Santiago fluierase finalul jocului. Dinamo avea nevoie de acel egal pentru a prinde primăvara europeană.

ADVERTISING

În clasament, Real e lideră cu 66 de puncte, însă Girona poate veni la 4 puncte în spate dacă va învinge pe Mallorca în deplasare duminică. Valencia rămâne pe 9 cu 37 de lungimi.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!