Meci cu decizii scandaloase în Valencia - Real Madrid. Oaspeții au marcat golul victoriei, dar arbitrul deja fluierase finalul (Video)

Meci cu decizii scandaloase în Valencia - Real Madrid. Oaspeții au marcat golul victoriei, dar arbitrul deja fluierase finalul (Video)

Valencia – Real Madrid a fost un meci cu multe decizii de arbitraj scandaloase, meci terminat în minutul 90 plus 9 cu un gol marcat de madrileni, însă anulat de arbitrul Manzano căci fluierase deja finalul partidei..

În etapa 27 din La Liga, Valencia a condus cu 2-0 pe Mestalla, la capătul primei jumătăți de oră, după două gafe uluitoare în defensiva fostei campioane a Europei, care a primit goluri banale de la Duro și Yaremchuk.

Vini Junior a mai spălat rușinea primei părți cu un gol marcat în prelungirile primei reprize. Tot Vinicius a egalat în minutul 76, când a fost din nou în locul potrivit la momentul potrivit, reluând cu capul în plasă din 2 metri mingea centrată de Diaz.

ADVERTISING

Finalul de meci a fost incredibil. În minutul 86, Tchouameni i-a produs o accidentare îngrozitoare lui Mouctar Diakhaby, după ce la o lovitură liberă a lui Real a căzut în careul advers direct pe piciorul jucatorului din Guineea, fără să ia cartonaș roșu. Acesta a fost scos pe targă după minute în șir în care a urlat de durere și a fost transportat de urgență la spital.

În minutul 99, al nouălea de prelungiri, Jude Bellingham a reluat în plasă cu capul din centrarea lui Diaz, însă golul nu a contat, căci centralul Gil Manzano a fluierat finalul meciului chiar când balonul plutea spre britanic. A fost un scandal imens, cu toți jucătorii lui Real protestând vehement la adresa arbitrului, care l-a și eliminat pentru proteste pe mijlocașul englez.

Ne aducem aminte că un episod similar a avut loc în 2005 la un meci Marseille - Dinamo, în grupele Cupei UEFA, când OM a învins cu 2-1, însă, dinamoviștii marcau în ultima secundă prin Chihaia, moment însă în care deja arbitrul spaniol Rodriguez Santiago fluierase finalul jocului. Dinamo avea nevoie de acel egal pentru a prinde primăvara europeană.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În clasament, Real e lideră cu 66 de puncte, însă Girona poate veni la 4 puncte în spate dacă va învinge pe Mallorca în deplasare duminică. Valencia rămâne pe 9 cu 37 de lungimi.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!