Superliga: CFR Cluj smulge un egal la Ovidiu, după un meci dominat copios de Farul

Superliga: CFR Cluj smulge un egal la Ovidiu, după un meci dominat copios de Farul

CFR Cluj și Farul au remizat, sâmbătă seara, scor 1-1, în etapa a 29-a din Superliga României.

Prima ocazie cu adevărat mare din prima repriză a aparținut Farului, după o centrare din dreapta în careu, unde Vînă a apărut foarte bine în fața porții și a reluat spre poartă. Sava a respins cu emoții, după Rivaldinho s-a împiedicat în fața liniei porții.

Apoi, în minutul 30 Ajeti a respins de pe linia porții la un șut al lui Louis Munteanu, după ce Sava a scăpat mingea în față când a încercat să prindă o centrare din dreapta. Doar un minut mai târziu, Sava a avut din nou emoții la un șut înselător al lui Kiki, din colțul careului de 16 metri.

ADVERTISING

Dominarea Farului a continuat, dar șutul excelent al lui Louis Munteanu este scos de Sava, cu o intervenție excelentă.

Repriza a doua a început cu o ocazie importantă a CFR-ului, printr-un șut al lui Manea respins de Buzbuchi, în minutul 46. În minutul 65, Farul a deschis scorul prin Ronaldo Deaconu, care a trimis un șut puternic din prima, din careu, după o minge așezată perfect cu capul de Munteanu.

CFR Cluj a egalat printr-o reușită de excepție a lui Arlind Ajeti, care a înscris cu un șut care l-a lăsat mască pe Buzbuchi, din interiorul careului, un voleu de toată frumusețea. S-a terminat 1-1 la Ovidiu, în etapa a 29-a din sezonul regulat al Superligii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În urma rezultatului, CFR Cluj a acumulat 50 de puncte, pe locul 3, la unul în spatele Rapidului și la 11 în spatele liderului FCSB. Ambele formații au, însă, un meci mai puțin disputat față de CFR. De partea cealaltă, Farul a acumulat 42 de puncte, pe locul 5, și tremură pentru locul de play-off, având în vedere că în spatele său se află două echipe cu 40 de puncte, Hermannstadt și UTA, dar și U Cluj cu 38, Sepsi de asemenea cu 37.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!