FCSB anunță când va fi din nou apt de joc Andrea Compagno: "Sută la sută"

FCSB anunță când va fi din nou apt de joc Andrea Compagno: "Sută la sută"

FCSB a anunțat, marți, când va fi din nou apt de joc atacantul italian Andrea Compagno (27 de ani), fotbalist pe care nu l-a putut folosi în meciul cu Sepsi.

Fără Compagno, FCSB a învins-o pe Sepsi cu 3-1, pe Arena Națională, dar atacantul italian nu e departe de revenirea pe gazon.

Prin vocea lui Mihai Stoica (58 de ani), FCSB a anunțat că Andrea Compagno va fi din nou apt de joc pentru derby-ul de titlu cu Farul, de pe Ovidiu. Astfel, atacantul italian va fi lipsi de la FCSB și pentru partida cu CFR Cluj, de duminică, 14 mai, de la ora 21:00.

ADVERTISING

Stoica a spus că Andrea Compagno a plecat la Belgrad, la "vraciul" Marijana Kovacevic, încă de acum două zile: "De două zile e la Belgrad. De duminică, a început terapia, sunt șanse mici să fie pe teren cu CFR Cluj. Sută la sută va fi cu Farul, doar pe noi ne arde foarte tare meciul cu CFR Cluj", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrea Compagno a marcat 20 de goluri în toate competițiile actualului sezon pentru FCSB și FCU Craiova 1948, în 36 de meciuri.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇