Remarcații lui Ilie Dumitrescu după FCSB - Sepsi 3-1: "Incontestabil arată foarte bine"

Remarcații lui Ilie Dumitrescu după FCSB - Sepsi 3-1: "Incontestabil arată foarte bine"

Ilie Dumitrescu (54 de ani), fostul antrenor al FCSB, a lăudat un fotbalist după victoria FCSB cu 3-1 împotriva lui Sepsi, pe Arena Națională, în play-off-ul Superligii.

FCSB a câștigat împotriva lui Sepsi și ține ritmul cu Farul în lupta pentru titlul din Superligă, iar Ilie Dumitrescu a avut doar cuvinte de laudă pentru Florinel Coman.

Chiar dacă n-a marcat, Coman a oferit două pase de gol în victoria "roș-albaștrilor" cu 3-1 și l-a cucerit pe Ilie Dumitrescu. Fostul internațional român a lăudat toată echipa, în special pe Coman și linia de mijloc, formată din Darius Olaru, Adrian Șut și Ovidiu Popescu.

ADVERTISING

„FCSB e o echipă foarte puternică în linia de mijloc. Mă refer la acest la acest triunghi, Șut, Ovidiu Popescu și Olaru mai avansat. Aici cred că a fost superioară FCSB. Florinel Coman e într-o formă foarte bună și face diferența. Apoi, sunt și acești jucători polivalenți.

Miculescu, număr 9, în locul lui Compagno, a avut un randament foarte bun, chiar dacă nu a avut foarte multe minute în acest sezon. Ce înseamnă Sorescu, să joci cu el extremă, apoi să-l retragi în apărare, să-l introduci pe Cordea care apare foarte bine la finalizare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

E o echipă cu jucători cu calitate în ultimii 20 de metri. În special Coman trece printr-un moment foarte bun și e un lider incontestabil. Dacă el se ridică la un nivel foarte bun și are în spate această linie de mijloc, FCSB arată foarte bine”, a transmis Ilie Dumitrescu, conform Digi Sport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!