Verdictul lui Adrian Porumboiu după faza controversată de arbitraj din FCSB - Sepsi: "E clar!"

Verdictul lui Adrian Porumboiu după faza controversată de arbitraj din FCSB - Sepsi: "E clar!"

Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru internațional, a dat verdictul după faza controversată de arbitraj din meciul FCSB – Sepsi 3-1.

Porumboiu a spus că primul gol al FCSB trebuia să fie anulat din cauză că Joonas Tamm împinge un adversar în careu înainte ca David Miculescu să marcheze.

Fostul arbitru a explicat de ce trebuia anulat golul: “Am văzut reluarea, mai butonam, pentru că unul pe reluare se vede că este împins. Se folosește forță disproporționată și îl scoate de pe traiectorie. E un fault care trebuia sancționat. Și sunt surprins că în camera VAR era Hațegan.

ADVERTISING

Pleci de la ideea că ar fi fost inițial împins un jucător stelist (n.r. – al FCSB). E și asta o discuție, dar împingerea este mult mai clară. Probabil că nu a sancționat pe prima, care este minusculă. Golul marcat de FCSB trebuia anulat, este fault.

Presiunea e bună pentru arbitrii care sunt fraieri. Gigi Becali nu s-a retras? Că eu am fost plecat, nu am văzut”, a declarat Adrian Porumboiu, conform Fanatik.

FCSB a învins cu 3-1 pe Sepsi în etapa a 7-a din play-off-ul Superligii, pe Arena Națională. Miculescu, Ovidiu Popescu și Andrei Cordea, respectiv Alexandru Tudorie au marcat.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!