Discurs dur al lui Laurențiu Reghecampf după înfrângerea severă a Craiovei cu FCSB: „Foarte slabi am fost”

Discurs dur al lui Laurențiu Reghecampf după înfrângerea severă a Craiovei cu FCSB: „Foarte slabi am fost”

Universitatea Craiova a fost învinsă extrem de clar de FCSB, în derbiul rundei curente din Superligă, scor 0-3 pe stadionul Steaua din București.

Olaru o dublă și Radunovici au punctat încă din prima repriză golurile victoriei roș-albastre. Iar după meci, Reghecampf, antrenorul Craiovei, a fost un car de nervi, atacându-și voalat jucătorii. El promite că vor apărea în curând mari schimbări la echipă.

„Am avut multe mingi pierdute, primim goluri din posesia noastră. Foarte slabi am fost. Am multe lucruri care îmi vin în cap şi trebuie să le ordonez cumva, să analizăm, dar sunt foarte multe momente când nu arătăm ca o echipă normală, nu arătăm ca o echipă care vrea să câştige.

ADVERTISING

Trebuie să fac şi eu o analiză, poate nu am ales cei mai buni jucători în primul 11. Unii jucători trebuie să pună mai mult suflet pentru ceea ce fac. Nu vreau să dau vina pe nimeni. Am pierdut ca o echipă, trebuie să ne revenim împreună. Sunt lucruri pe care le vom analiza. Am încercat să improvizăm anumite aspecte, dar nu a funcţionat. Cel mai tare mă deranjează atitudinea, nu faptul că primim goluri foarte uşor. Este şi vina mea. Le-am spus foarte multe lucruri la pauză, e un moment când trebuie să luăm nişte decizii privind randamentul jucătorilor la antrenamente, la meciuri. Dacă putem să mai aducem câţiva jucători, o vom face. Markovici şi Câmpanu n-au făcut parte din lot, am decis să-i lăsăm acasă după meciul cu Farul”, a declarat după meci Reghe pentru televiziunea OrangeSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Craiova este pe 4 în clasament, suferind a doua înfrângere consecutivă în campionat, după cea cu Farul, având 14 puncte la activ.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!