Superliga: Craiova lui Reghecampf a făcut spectacol la Poli Iași și se apropie la un punct de FCSB

Superliga: Craiova lui Reghecampf a făcut spectacol la Poli Iași și se apropie la un punct de FCSB

Universitatea Craiova s-a impus cu 4-1 în deplasarea de la Poli Iași, sâmbătă seara, în runda curentă de Superligă, rămânând neînvinsă în campionat.

Chiar dacă gazdele moldave au condus la pauză cu 1-0 după golul lui Alin Roman din minutul 44, gol superb din lovitură liberă, cu un balon deviat ce e drept, Craiova a făcut o parte secundă ieșită din comun. A marcat de 4 ori, mai întâi prin Markovici, minutul 65, apoi prin Ivan, Mitriță și Roguljici, ultimul la ultima fază, în minutul patru al prelungirilor.

ADVERTISING

O partidă în care oltenii au profitat de gafele de începători ale apărării gazdelor, nou-promovată în Liga 1. Craiova vine la 11 puncte, un punct doar mai puțin față de FCSB, cu care va evolua în meci direct peste 3 etape, pe 2 septembrie.

Trebuie totuși spus că partida de la Iași s-a rupt în minutul 58, când Roman a văzut al doilea galben de la arbitrul Kovacs și a plecat mai devreme la cabine. Poli Iași rămâne cu 3 puncte în clasament, după doar victoria de pe terenul campioanei Farul.

REZUMAT | Poli Iași - Univ. Craiova 1-4 | Etapa 5, SuperLiga, 2023 - 2024

Echipele de start:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Poli Iași: Ailenei - Martac, Fl. Ilie, Katanec, Stefanovici - Jatoba, Bordeianu, A. Roman, Luis Phelipe - A. Gheorghiță, Harrison.
Rezerve: Celeadnic, R. Mogoș, R. Ion, S. Șerban, Itu, Vașvari, Hlistei, Vojtus, Țincu.
Antrenor: Leo Grozavu.

CS Universitatea Craiova: L. Popescu - Ndong, Zajkov, Raul Silva, N. Bancu - Al. Crețu, Baiaram, Screciu - A. Ivan, Markovic, Al. Mitriță.
Rezerve: M. Goga, Șt. Vlădoiu, Borța, Căpățînă, Mateiu, Cîmpanu, Ișfan, Roguljic, Danciu.
Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

ADVERTISING

Arbitru: Istvan Kovacs.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!