Dinamo a transferat un portar spaniol - oficial

Dinamo a transferat un portar spaniol - oficial

Dinamo transferă pe bandă rulantă.

Ultimul jucător care i s-a alăturat lotului antrenat de Cosmin Contra este portarul spaniol Rene Roman Hinojo.

„Portarul spaniol René Román Hinojo a efectuat vizita medicală efectuată la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) și a semnat un contract cu clubul Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale, a anunțat directorul sportiv Rufo Collado.

Sub contract cu UD Almería (Segunda Division), din vara anului 2017 până la începutul acestei luni, René Román Hinojo a evoluat în carieră pentru 12 echipe din campionatul spaniol: Arcos, Portuense, Betis B, Estepona, Cacereño, Cartagena, Barakaldo, Real Jaén, Llagostera, Girona, Almería și Ponferradina.

31 de meciuri a apărat René Román Hinojo în sezonul 2019-2020.

René Román Hinojo a adunat 15 jocuri în Segunda Division și unul în Cupa Spaniei pentru UD Almería și 15 partide pentru SD Ponferradina, în a doua ligă a Spaniei.

Născut pe 15 decembrie 1983, la Cadiz, René Román Hinojo s-a alăturat lotului dinamovist și a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Cosmin Contra înaintea deplasării la Mediaș pentru meciul cu Gaz Metan, contând pentru etapa a 4-a în Liga 1″, se arată într-un comunicat oficial al câinilor”.

Bun venit la Dinamo București, René Román Hinojo!București, 16 septembrie 2020. Portarul spaniol René Román Hinojo a…

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Miercuri, 16 septembrie 2020

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro: