FCSB riscă să piardă la masa verde în Europa League: Solicitarea făcută de sârbi la UEFA

FCSB riscă să piardă la masa verde în Europa League: Solicitarea făcută de sârbi la UEFA

FCSB ar putea fi eliminată din Europa League fără să joace.

Impresarul Florin Iacob anunță că oficialii grupării sârbe Backa Topola intenționează să solicite retestarea jucătorilor lui FCSB, după apariția focarului de coronavirus.

În cazul în care UEFA va da curs acestei solicitări, rezultatele testelor vor veni cu 6 ore înaintea meciului din turul doi preliminar al Europa League.

Pentru ca meciul să se desfășoare, echipa trebuie să aiba cel puțin 13 jucători disponibili.

"Ăsta poate fi un tertip al sârbilor, de care s-ar prevala oricine l-ar avea la îndemână în vederea obținerii unui rezultat pozitiv. Mai ales când știu că sunt inferiori valoric adversarului. Deci, e posibil și asta. Nu știu să fie ei atât de haini la suflet, dar trebuie luat în calcul și asta. Să sperăm că nu se va întâmpla", a spus Florin Iacob într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

FCSB a anunțat, ieri, că are șapte cazuri de coronavirus. Este vorba despre jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager).

Meciul dintre Backa Topola și FCSB este programat să se joace joi seara, de la ora 22:00.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇