Decizia luată de UEFA după cele 7 cazuri de Covid-19 de la FCSB

Decizia luată de UEFA după cele 7 cazuri de Covid-19 de la FCSB

UEFA a luat o prima decizie după ce FCSB a anunțat 7 cazuri de coronavirus înaintea meciului din Europa League cu Backa Topola.

Forul continental a decis să le acorde o dispensă celor de la FCSB, iar Mihai Pintilii va putea fi antrenor pentru acest meci, potrivit Digi Sport.

În criză de timp, cei de la FCSB se gândeau să-l trimită de urgență pe Bogdan Vintilă, antrenorul de la echipa a doua, în Serbia, însă acest lucru nu se va mai întâmpla.

Acum, FCSB este la mâna autorităților din Serbia, care pot cere o testare suplimentară a jucătorilor de la FCSB. Iar dacă va exista un nou caz pozitiv, sârbii pot băga toată echipa în carantină. În cazul în care FCSB nu va putea alinia 13 jucători, echipa va pierde la masa verde. Sunt deja două precedente în acest sezon european de echipe care au pierdut la masa verde.

ADVERTISING

Singurul jucător infectat este fundașul central Andrei Miron. Acesta a fost izolat și nu va juca în următoarea perioadă. Pentru FCSB este o pierdere enormă, în condițiile în care a mai rămas cu un singur fundaș central în lot, Iulian Cristea.

Ceilalți șase FCSB-iști sunt din staff-ul tehnic, inclusiv Anton Petrea și preparatorul fizic Thomas Neubert.

„Este vorba despre jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager).

ADVERTISING

Aceștia au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare și nu prezintă simptome!”, se arată în comunicatul celor de la FCSB.

FCSB va disputa joi, de la ora 22:00, meciul cu Backa Topola, din turul 2 preliminar al Europa League.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇