Secretul revenirii Patriciei Țig: Sportiva noastră explică ascensiunea fulminantă din ultima perioadă

Secretul revenirii Patriciei Țig: Sportiva noastră explică ascensiunea fulminantă din ultima perioadă

Patricia Țig a câștigat titlul de la Istanbul și a făcut un salt de 30 de locuri în clasamentul WTA, după o săptămână minunată în Turcia.

Sportiva noastră a continuat astfel traseul foarte bun din ultimul an. Iar în spatele acestei ascensiuni stă maturizarea generată de faptul că a devenit mamă. Sofia, fiica ei, se apropie de vârsta de 3 ani, dar chiar și așa i-a fost alături la turneele de la Praga și Istanbul.

"Este unul dintre motive pentru care am jucat atât de bine. Mi-a lipsit mult la New York, e greu să explic motivul. Nu sunt doar o jucătoare diferită, ci și o persoană diferită. Îți dă putere și numai energii pozitive. Este un sentiment cu adevărat plăcut", explică Patricia Țig.

ADVERTISING

De asemenea, Patricia și-a adus aminte de momentele în care a revenit în tenis și spune că un rol important l-a jucat soțul său, fostul tenismen Răzvan Sabău, care acum o antrenează.

"A trebuit să mergem în Cancun, în Mexic, pentru 10 săptămâni, să joc la turnee de 15 mii de dolari. Nu aveam niciun punct, zero! Am muncit din greu să revin, dar a meritat și sunt recunoscătoare că soțul meu a decis să facă asta, să mă susțină. Poate că el a fost cheia revenirii mele", a explicat Patricia.

De asemenea, Patricia a afirmat că și-ar dori ca pe viitor în circuitul feminin să fie cât mai multe mămici.

ADVERTISING

"Sunt multe mămici în circuit și sper să fie mai multe în anii următori deoarece este foarte plăcut să știi că poți face mai multe lucruri, nu doar să ai grijă de copil, ci să faci și ce-ți place, să-ți urmezi pasiunea. Sper că voi vedea și alte jucătoare care au copil și vor evolua", a completat Patricia.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇